Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: .Net 3.5 Desteği  (Okunma Sayısı 285 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
mehmetduran
Yeni Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri WWW
« : 12 Aralık 2008, 14:05:57 »

Kendi çapımda 3.5 ile uygulamalar yapıyorum. Ayrıca ajax uygulamaları için .Net 3.5 gerekiyor. Umarım en kısa sürede .Net 3.5 desteği halledilir.

Saygılar.

admin
Yönetici
Yeni Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : 12 Aralık 2008, 16:26:03 »

Selamlar;

.net 2.0 desteği mevcut. 2.0'da da sorunlar tespit ettik ve bu sorunları giderdik.
Sistemimize 3.5 kuruldu fakat kullanıma sunamadık. Bu konuda çalışmamız devam ediyor.
Çok kısa bir süre içinde sunucularımız yenilenerek bu sorunları gidermiş olmayı istiyoruz.

Saygılarımızla;
mehmetduran
Yeni Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2 : 22 Aralık 2008, 00:29:08 »

Cevabınızdan sonra bir haftadan fazla süreyi geride bıraktık ancak bir gelişme göremedim. Yeni teknolojileri kullanmak için bu desteğe ihtiyacım var. Acaba tam olarak ne zaman sağlanır bu destek?

admin
Yönetici
Yeni Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : 22 Aralık 2008, 03:24:19 »

Hosting yönetiminizde ASP.NET 2.0 desteğini açmanız .NET 3.5 uygulamalarını da çalıştırmanızı sağlayacaktır. Sunucularımızda 2.0, 3.0 ve 3.5 desteği aktiftir.

Hata almanız durumunda aldığınız hata ve url bilgisini ticket açarak bildirmeniz durumunda çözümü için yardıma hazırız.

Saygılarımızla;
mehmetduran
Yeni Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #4 : 22 Aralık 2008, 13:28:16 »

Teşekkür ederim. Şu anda çalışıyor. Umarım hostta bir sorun olmaz ve uzun süre sizlerle çalışırım.
Ayrıca 3.5 desteğinin olduğunu host paketlerinizde belirtmeniz sizin için iyi olur diye düşünüyorum.

Tekrar teşekkürler.

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: