Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: ASP VE PHP DESTEĞİ  (Okunma Sayısı 470 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
vd777
Yeni Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri WWW
« : 13 Aralık 2008, 13:02:42 »

Asp ile hazırlanan iletişim formu sitemde çalışmıyor.Göndere tıklandığında Internal Server Error uyarıı veriyor.Yarım yamalak ingilizcemle anladığım kadarıyla sunucu ile ilgili bir problem var ve maaesef bu sorunu çözeblecek bir muhatap bulamıyorum.Destek servisi durmuş durumda,gönderilen iletilere cevap yok.Telefon numarasıda olmadığı için kimseden bilgi alamıyoruz.Yardım edebilecek biri varmı?
Ömür
Yeni Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : 13 Aralık 2008, 13:53:49 »

Aspyi sil php iletişim formu koy Kahkaha aklıma gelen tek fikir bu
cemal
Yeni Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : 18 Aralık 2008, 04:38:37 »

arkadaşın dediyi ğibi php den yap( forum.php mail.php)
fatihibrahim
Yeni Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : 31 Aralık 2008, 12:07:49 »

Kardeş O Hata Yazım İzinlerinden Kayanaklanıyor.. Senin Panelden Girip Örneğin mail.asp ise Dosya Adı Bu Dosyanın Yazım izinlerini vermen gerekiyor. Ayrıca İletişim Formunda Veritabanı Kullanıyosan Onada Yazım izinlerini vermen gerekiyor.
alitayfur
Yeni Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : 17 Şubat 2009, 16:16:23 »

Asp ile hazırlanan iletişim formu sitemde çalışmıyor.Göndere tıklandığında Internal Server Error uyarıı veriyor.Yarım yamalak ingilizcemle anladığım kadarıyla sunucu ile ilgili bir problem var ve maaesef bu sorunu çözeblecek bir muhatap bulamıyorum.Destek servisi durmuş durumda,gönderilen iletilere cevap yok.Telefon numarasıda olmadığı için kimseden bilgi alamıyoruz.Yardım edebilecek biri varmı?
kardeş bu hatanın anlamını microft bile 1 defada dogru olar söylüyemez.tarayıcın bu hatanın tam ayrıntısını göstermemiş tamin edeyiyorum database read-onlly dir bu hata yada botona bastıktan sonra bilgilerini aldıgın sayfada cod hatası vardır.  Karizmatik  Masum
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: