Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: sitem dünden beri açmıyor...DNS error - cannot find server.  (Okunma Sayısı 411 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
veganja
Yeni Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri WWW
« : 10 Şubat 2009, 23:09:18 »

DNS error - cannot find server.

sürekli bu hatayı veriyor..?
 Ya bide gercekten artık telefon numaralarını nezaman koyucaksınız? bari acil durumlar için cep nosu vs verin...
hiç olmadı msn adresi verin

şuan tahminimce son ayarlamaları yapıorsunuz gibime geliyor... cunku suan hiç bi site acmıyor sanırım...
« Son Düzenleme: 11 Şubat 2009, 18:15:01 Gönderen: veganja » Logged
mehmetduran
Yeni Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : 11 Şubat 2009, 22:18:15 »

Benim sitem de bugün gitti ve hala çalışmıyor. Umarım kısa sürede sorun çözülür ve bir daha sorun olmaz.

veganja
Yeni Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2 : 12 Şubat 2009, 07:00:14 »

bari yapmışken herseyini halletseler dimi Sırıtan zaten kapalı kaldık son zamanlarda sayfa görüntülenemiyor ve ips driver hatası cok fazla vermeye başlamıştı umarım sunucuları busefer biraz rahatlatırlar ayarlarını vs tam yaparlar..

bide bi ara bişey kurmak istemiştim ioncube die bişey istedi bari onuda kursalar seo için vs de gerekliymiş sanırım..
admin
Yönetici
Yeni Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : 12 Şubat 2009, 14:07:39 »

Selamlar;

Dün (11.02.2008) sabah sunucularımızın IP adresleri bize önceden bilgi / yeni IP'ler verilmeksizin geri çekildiğinden sorun yaşadık. Yeni IP'ler derhal tanımlandı fakat DNS sunucularının güncellenmesinin bazen gecikmesinden dolayı bazı sitelere erişim yapılamamakta idi.

Şuan itibari ile tüm sunucularımızdaki IP adresi değişimi tamamlanmış olup, gerekli kontrollerde yapılmıştır.

Sitesine erişemeyen müşterilerimizin modem ve bilgisayarlarını kapatıp/açmaları (DNS istemcisini tazelemesi) halinde erişim sağlayabilirler. Bu işlem yapılmasada çok kısa bir süre içinde normal olarak erişim olacaktır.

Bu elimizde olmayan aksamadan dolayı yaşattığımız kesintiden dolayı özür dileriz.

Saygılarımızla;
mehmetduran
Yeni Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #4 : 12 Şubat 2009, 22:54:23 »

Şu an Ftp ile bağlanamıyorum. IP değişmesi nedeniyle sanırım. Acaba yeni IP'leri öğrenebilir miyiz?

mehmetduran
Yeni Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #5 : 12 Şubat 2009, 22:56:13 »

Plesk panelinden yeni IP'yi öğrendim. FTP ile sorun yaşayanlar yeni IP'leri Plesk paneli DNS sekmesi altında öğrenebilirler.

veganja
Yeni Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #6 : 13 Şubat 2009, 15:36:02 »

benim sitem halaa açılmadıki ip öğrenelim...
mehmetduran
Yeni Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #7 : 13 Şubat 2009, 16:16:18 »

Bu arada siteye diğer ülkelerden ping atmamı sağlayan araçlarla ping atıyorum ve sonuçlar bu arızadan önceki duruma göre çok kötü. Sitenin yanıt vermesi bayağı süre alıyor.

admin
Yönetici
Yeni Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : 14 Şubat 2009, 22:44:31 »

Selamlar;

Sunucularımız değişmedi sadece çok acil IP adreslerinin değişmesi gerekiyordu. Bu işlem önceden haber verilmediği için geçiş süreci için zamanımız olmadı. Fakat şuan için bir sorun bulunmuyor. Sitelerine bağlanamayanların modemlerini yeniden başlatmaları sorunu çözecektir.

Sunucuların IP Adresleri ise :

// CPanel Kullanıcıları için (Linux) : xxxxxxx
// Plesk Kullanıcıları için (Windows) : xxxxxxx
// DirectAdmin Kullanıcıları için (Linux) : xxxxxxx
« Son Düzenleme: 26 Şubat 2010, 21:27:24 Gönderen: admin » Logged
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: