Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Sitelerin Yavaş açılması  (Okunma Sayısı 226 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
veganja
Yeni Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri WWW
« : 16 Şubat 2009, 12:16:25 »

öncelikle ŞUNU BELİRTEYİM TRNHOSTİNGİN HIZINDAN ÇOK MEMNUNDUM BÜYÜK İHTİMAL BİYERLERDE BİŞEYLER EKSİK YADA YOLUNDA GİTMEYEN BİŞEYLER VAR
İp değişiminden önce
Trnhostingin hızından çok memnundum site adını yazıp enter a bastığım an site açılıyordu takılmalar olmuyordu YENİ KONU GÖDER DEMEMLE GİTMESİ BİR OLUYORDU..!

şimdi forumda yeni konuya basıyorum once forumun üst kısmı geliyor 10 saniye sonra mesaj yazıcağım kısım geliyor..
foruma giriyorum forum kendini anca topluyor cok ağır calısıyor.. tablolar acılıp genişleyip sonra yerine oturuyor. Trnhostingin forumuna bile zor girdim bugün ...

sizde farkındasınızdır sanırım bunun acaba tam bitmedi ? ayarlamalar yoksa biyerlerde bişeyler atlandımı merak ediyorum sadece ip değişimi olduysa sitelerdeki bu yavaşlık neden? biz foruma hiçbirşey ekleyip cıkarmadık kasıcak eklentiler vs hersey olduğu gibi yani... Ama bi yavşalığın olduğu kesin bu reddedilemez yani.... bi linke tıkladığım an o link acılırken şimdi bekliyor bekliyor sonra açılıyor..

http://www.r10net-seo-yarismasi.com/seo-araclari/site-hiz-testi.php

Buradanda bakabilirsiniz Demin hiç açmadı error verdi mesela
www.forumcampus.com  Load Time 30.12sn Average Speed per KB 0,09 sn

SÜREKLİ GİDİP GELMELER DEVAM EDİYOR::!!!
SAYFA GÖRÜNTÜLENEMİYOR..!
SİTE ACIYOR 1 DK DA BİYERE GİREMİYORUZ
BAZENDE HIZLI ÇALIŞIYOR 5 DK SONRA SİTEDE DOLAŞIRKEN TEKRAR KASMAYA BAŞLIYOR... 1 DK NERDEYSE BEKLYİYORUZ BİYERE GİRERKEN SONRA YENİDEN DÜZELİYOR Bİ DENGESİZLİK SÖZ KONUSU ..!
« Son Düzenleme: 16 Şubat 2009, 12:29:53 Gönderen: veganja » Logged
veganja
Yeni Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : 16 Şubat 2009, 12:54:01 »

ŞUAN MESELA TIK TIK AÇIYOR  Şaşırmış İNŞALLAH HEP BÖYLE KALIR..
admin
Yönetici
Yeni Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : 19 Şubat 2009, 13:26:47 »

Selamlar;

Yapılan IP değişikliğinden kaynaklanan ve yine DNS sunucusuna yapıldığını düşündüğümüz saldırı nedeni ile problem yaşamış idik.
IP değişimi ile ilgili tüm ayarlamalarımız tamamlanmış olup, DNS sunucusu için yaptığımız ek çalışmada bitmiştir.

Umarız bu konudaki sorunlarımız devam etmeyecektir.

İlginize teşekkür ederiz.
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: