Anket
Soru: Sayfa görüntülenemiyor hatası alanlar varmı ?
evet - 5 (71.4%)
hayır - 2 (28.6%)
Toplam oy: 7

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Sayfa görüntülenemiyor hatası alanlar varmı ? ( anket )  (Okunma Sayısı 335 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
veganja
Yeni Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri WWW
« : 12 Aralık 2008, 15:38:22 »

önceden bu sorun olmuştu bir ara hallettiler
bazı bilgisayarlarda ve özellikle cafelerden siteme erişilemiyor.. ben evimden dahi siteye pc açıldıktan 5 dakika sonra giriyorum. sayfa görüntülenmemiyor diyor.. giremediğim zamanlar oluyor sürekli domaini yazıorum enter diyorum sayfa görüntülenemiyor diyor msnden arkadaşa soruyorum dostum sende site açıyormu diye evet şuan ben sitedeyim diyor.. bende modemi kapatıyorum tekrar açıyorum... ozaman siteye girebiliyorum server banlıyor demekki gereksiz yere.. en son örneğini geçen yaşadım cafeden tüm sitelre girebilirken kendi siteme giremedim halbuki o esnada siteye girenler vardı.. modeme reset atma şanşı yoktu cafede trky dns programı vardı yeni dns sunucu seç dedim kafedeki pc ye anti ban programını indirdim bayağı bi uğraş sonucunda kendi siteme girebildim.. bu büyük bir hit kaybı.. artık serverın guvenlik ayarlarındamı sorun var serverda herhangi bi site banlı banamı yansıyor anlayamadım..

www.forumCampus.com

not:kendi siteme giremediğim zaman www.trnhosting.com a da girmiyor sayfa görüntülenemiyor diyor..
« Son Düzenleme: 12 Aralık 2008, 15:41:38 Gönderen: veganja » Logged
komando14
Yeni Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : 12 Aralık 2008, 16:33:18 »

evet ayrı sorunu ben de yaşadım ama suan bir sorun yok
admin
Yönetici
Yeni Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : 12 Aralık 2008, 16:35:51 »

Selamlar;

Bu konu hakkında birkaç müşterimizden şikayet almıştık.
Yaptığımız incelemede trnhosting.com 'a ait DNS sunucu tanımlarının hatalı olduğunu tespit ettik ve bu sorunu gidermek üzere gerekli işlemleri yapmıştık. Yine mevcut bu sitemiz band genişliğimizin daha yüksek olduğu
yurtdışı sunucularımızda bulunmakta. Yani sunucunun banlaması durumunda -ki firewall tekrar yapılandırıldı- sitemize erişebiliyor olmanız gerekir.

Yakın geçmişten itibaren (ortalama 5 gün) yine bu sorunu yaşayan müşterilerimiz olması durumunda sistemlerimiz üzerinde tekrar araştırma yaparız.

Saygılarımızla;
veganja
Yeni Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #3 : 12 Aralık 2008, 17:50:54 »

teşekkürler ..

destek var işte daha ne  Sırıtan
Ömür
Yeni Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : 13 Aralık 2008, 01:53:18 »

Bende bir zamanlar çok alıyordum bu hatayı ama artık almıyorum düzelmiş Kahkaha

www.oyunum1.com
fatihibrahim
Yeni Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : 31 Aralık 2008, 13:20:22 »

Evet Bende Daha Önce Bu Problemi Çok Sık Yaşıyordum Eski Yönetim Varken. Sitemin REklamını Yapacağım Adamlara Göstermek için gidiyorum bide bakıyorum site çalışmıyor azmı rezil olmuştum. Neymiş hack saldırsı oludğu için ip ler banlanıyomuş. ulan ben kendi sitemimi hackleyecem. yada onuda bırakın aynı yerde 3 tane pc bağlı site birisnide çalışıyo ikisnde çalışmıyo. Çok rezil olmuştım zamanında Şimdi Zaten siteyi kendim kırk yılda bi giriyorum çalışırsa artık çalışmadığını görmedim fazla girmediğim için. Umarık yoktur öyle bi problem..
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: